Garageverkoop

Afdeling Bavikhove

Garageverkoop - 16 juni 2019Algemeen


Een garageverkoop is een eenvoudige en originele vorm van het verkopen van tweedehandsgoederen. De gezinnen verkopen hun goederen zelf voor een zacht prijsje vanuit hun eigen garage, hun voortuin, oprit, carport, onder een parasol ... , maar niet op openbaar domein (vb. de straat of het voetpad, zoals bij een rommelmarkt).


De garageverkoop zal dit jaar doorgaan op zondag 16 juni tussen 9u en 15u. De inschrijvingen zijn intussen afgesloten.

 

Alle inwoners van Bavikhove kunnen deelnemen. Maar ook als inwoner van onze buurgemeenten kan u deelnemen, zolang u zich binnen een straal van 2 km van ons dorpscentrum bevindt (vb Bloemenwijk Harelbeke).

De enige voorwaarde om deel te nemen is dat u ofwel een garage, voortuin, carport ... heeft, want op straat of op andere openbaar terrein mag de verkoop niet doorgaan.


Info voor bezoekers


Deelname is gratis.

Om het bezoek aan onze garageverkoop optimaal te laten verlopen stellen we u hieronder een deelnemerslijst en stratenplan ter beschikking. Deze gegevens kan u afdrukken wanneer u naar de garageverkoop komt:

 Deelnemen?


Woont u in Bavikhove (of binnen een straal van 2 km van het centrum van Bavikhove)? Dan kan u inschrijven via het invulformulier.

Zorg dat u er ook bij bent!

De inschrijvingen werden per 12 juni afgesloten.


Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld en waarom is dit niet gratis?


Als lid van de gezinsbond betaalt u € 6, een niet-lid betaalt € 12.


De Gezinsbond zorgt voor de nodige publiciteit (affiches, reclameborden, vermelding in de regionale pers, het Bondsblad, flyers, website, rommelmarktengids,...). Als deelname in de kosten vragen wij hiervoor een klein inschrijvingsbedrag.


Info en reglement voor de deelnemers


  • U woont in Bavikhove (of in een buurgemeente, maar binnen een straal van 2 km).
  • U dient zich vooraf in te schrijven.
  • U heeft het inschrijvingsgeld betaald.
  • U houdt zich aan de volgende afspraken:
  • Enkel verkoop op uw privé-grond (vb garage, voortuin of oprit) en niet op het openbaar domein, dus ook niet op de stoep.
  • Nieuwe producten en stocks van winkels mogen in geen geval verkocht worden.
  • Het verkopen van drank en eten is niet toegelaten.


U krijgt na de inschrijving een deelnemersaffiche en enkele flyers thuis bezorgd..


Maak zoveel mogelijk buren, vrienden, kennissen,... warm voor de garageverkoop. Hoe meer deelnemers in uw buurt, hoe meer kopers er zullen op af komen! U  kan gratis affiches en flyers aanvragen om te verdelen in uw buurt.Gezinsbond Bavikhove is niet verantwoordelijk voor de (ver)kooptransacties, noch voor gebeurlijke ongevallen.