Publicaties
Gezinsbond Bavikhove op Facebook

Hier geven we een beknopt overzicht van de tijdschriften die door de Gezinsbond Nationaal uitgegeven worden.  Voor nog meer info verwijzen we u naar uw bestuurslid of naar de site van de Gezinsbond Nationaal.

Daar vindt u ook meer informatie over publicaties die eenmalig uitgegeven werden.


 

Weekblad "De Bond"

Leden van de gezinsbond krijgen "De Bond" tweewekelijks thuis opgestuurd.

De Bond staat boordevol informatie over gezinsgebonden zaken in verband met opvoeding, tieners, school, kinderen, verbruik, cultuur, ...

Ook gewestelijk en afdelingsnieuws met betrekking tot komende activiteiten zijn op de gewestelijke pagina's van De Bond terug te vinden.Tijdschrift "Gezinsbeleid in Vlaanderen"

Driemaandelijkse publicatie over een gezinspolitiek onderwerp.

Een jaarabonnement kost €12,39 (leden) of €16,11 (niet-leden)Tijdschrift "Brieven aan jonge ouders"

De Brieven aan Jonge Ouders worden gratis verstuurd naar alle gezinnen waar een baby wordt geboren. De Brieven willen een antwoord geven op de vele vragen van jonge ouders vóór en na de geboorte van hun kindje.

De Brieven hebben een uniek verspreidingssysteem: een speciaal verwachtingsnummer behandelt de periode vóór de geboorte. De andere Brieven volgen de evolutie van de baby van maand tot maand (12 nummers in het eerste en 6 in het tweede levensjaar) en worden voor elke baby op het juiste moment verstuurd.


De reeks van 20 nummers wordt afgesloten met het kleuternummer.


Andere belangstellenden kunnen een abonnement nemen. Voor meer info verwijzen we u graag naar de uitgebreide site van de Gezinsbond Nationaal.Tijdschrift "Botsing"

Botsing is gericht aan de leden met tieners tussen de 12 en 16 jaar.


Als u kinderen heeft van die leeftijd en u ontvangt "Botsing" niet (alhoewel u lid bent van de Gezinsbond), geef dan een seintje aan uw bestuurslid of telefoneer rechtstreeks naar 02 507 88 88.

Mailen kan ook naar de ledendienst van de Gezinsbond.


Tijdschrift "Actief"

Het magazine van de grootouders- en seniorenactie is een extraatje voor bondsleden die ouder zijn dan 55 jaar. Vier keer per jaar - in maart, mei, september en november - valt het in uw brievenbus.


Wie jonger is dan 55 en al oma of opa is, kan het tijdschrift zelf aanvragen in Brussel, met opgave van het geboortejaar. Zo kan je als jongere grootouder eveneens rekenen op dit extraatje.


Andere geïnteresseerden kunnen bellen op 02 507 89 45 of mailen.


Tijdschrift "Okidee"

Jongeren die babysitten bij de Bond, ontvangen het tijdschrift Okidee. Daarin vinden zij interessante weetjes en praktische tips die het babysitten nog aangenamer maken.

Contactadres: kinderoppas@gezinsbond.be.


Andere publicaties

"Koop Zo", "Spelenderwijs", "Culturele en ontspannende voorkeurprogramma's", "Sportief", "Gezinskasboek", "Mag ik op de computer?", ... Die titels zeggen u niets ?

Het zijn nochtans de titels van heel interessante tijdschriften, boeken en brochures, uitgegeven door de Gezinsbond.


Op de site van de Gezinsbond Nationaal vind u er heel wat meer informatie over.